Mine klienter siger om min terapi

Hvordan finder man en god parterapeut ? Vi spurgte ud i vores netværk - åbent og ærligt. Og vi fik anbefalet Jørgen Overgaard af nogle venner. Det har vi ikke et sekund fortrudt. Jørgen er ærlig, nede på jorden og har en god livserfaring med sig. Prøv det!
Pia og Anders fra Højbjerg
Vi opsøgte Jørgen fordi vi synes vi blev ved med at rode rundt i de samme uenigheder omkring dine og mine børn og de fælles børn. Kommunikationen gik hele tiden i hårdknude og blev for hård - til trods for vi egentlig var enige om tingene! Jørgen hjalp os med at forstå det vi sagde til hinanden og sortere i vægtningen af ordene. Vi kommunikerer nu på en helt anden måde - og ja... griner faktisk i dag over hvor fjollet det var.
Poul og Bente, Nordjylland
Karriere, samliv, stress, forventninger som ikke blev indfriet - fra begge sider - det var blevet indholdet i vores parforhold. Hvor var parforholdet blevet af stoppede vi op og spurgte os selv. Jørgen hjalp os med at genfinde de værdier som gav os lykke. Det der var udgangspunktet for hvorfor vi blev forelskede og begærede hinanden. Samliv og sexliv er i dag på et helt andet plan - med kærligheden i fokus. Tak!
Susanne og Jørgen fra Århus
Når man vokser op i et kristens miljø kan det være en udfordring at finde sin egen sexualitet. Vi havde "lært" hvordan kærlighed og sex var, men vi praktiserede det bare som robotter. Og kunne ikke forstå hvorfor forholdet var lidt trist. Jørgen hjalp os med at finde vores version af kærlighed og sexliv og stadig i tråd med vores kristne tro og opdragelse. Det har været en super oplevelse og spændende rejse sammen.
Ungt kristent par, 30 + 33 år

Kontakt mig og bestil en tid

 
 
Jørgen Overgaard | CVR: 3402 2693 | Nordlige Bjergevej 3, 8270 Højbjerg  | Tlf.: 2830 2544